Koningsnacht en dag 2018!! Let's Swing with the King!!

Logo Koningsdag 's-Hertogenbosch
social_buttons

Nog een paar dagen en dan is het zover, Koningsnacht en dag in hartje 's-Hertogenbosch.. Er is veel en hard gewerkt door talloze vrijwilligers en ondernemers om er ook dit jaar weer een waar volksfeest van te maken. Een feest waar onze Koning en Koningin met recht trots op kunnen zijn.

We denken een heel leuk programma te hebben samengesteld met voor ieder wat wils..

Wat te denken op Koningsnacht van Roept U Maar in de Uilenburg.. verzoekjes tot U een ons weegt.. dansen gegarandeerd,

Thomas Berge en zanger Kafke op de Parade.. Nederlandstalige volksmuziek en daartussenin de geweldige show van Lijn7!! Gegarandeerd de boel op zijn kop..

Op Koningsdag is er meer dan genoeg keuze,
Erik de Gast ft Saxophonic.. dance met heerlijke saxsolo's.. Of misschien wel de beste Queen tribute van Europa..The Vipers uit Italiƫ... en Faith! George Michael tribute met Harrie van Grinsven.. op de Markt..

Met Loco Loco Discoshow is ook de Parade gegarandeerd met lol en leut!! Sarah en Julia en de KidzDJ daarvoor voor de jeugd.. Act on Demand een van de beste coverbands tussendoor... en de gigantische knaller van een afsluiter met de boys van Baby Blue... een van de TOP festivals acts van de afglopen jaren...

Natuurlijk nog veel meer te beleven met een Tuin der Lustum voor de speciaalbiertjes, Kinderrommelmarkt en dansen in de Karrestraat met de huis DJ's!!

Kortom een groot feest!!!

Tot donderdag en vrijdag!! we gaan knallen!!