Koningsdag 2017!! We Swingen weer net zo hard!!

social_buttons

De gehele binnenstad zal zinderen van het feestgedruis op 26 en 27 april. De programmering is rond en belooft heel veel swing, spring, dans en zingwerk! voor de liefhebbers starten we op Koningsnacht op diverse pleinen en met een heus foodtruckplein op de Markt. Op Koningsdag starten we met Ernst Bobbie en de rest voor de kleinsten en bouwen gedurende de dag de spanning op voor het wat oudere publiek naar artiesten als de grote met Danny Vera en Holland's got talent Liptease!
Lokale bands en DJ's op de kleinere podia, maken er deze dag een feest van. Het Kerkplein is het terrein van regionale dansscholen en zal de inmiddels oude vertrouwde Salsipuedes afsluiten met een swingend salsafestijn! De hele stad zal bruisen van de energie!

Kom genieten op een van onze vele podia!! Wanneer we ons best doen komt wellicht de Koning en zijn Koningin op de weg terug naar huis nog even aan!

De programmering staat binnen nu en enkele dagen online. De site heeft dit jaar wat opstartproblemen, excuses hiervoor. Op onze Facebook pagina, Twitter en Instagram account is heel veel te vinden!!

Tot volgende week!!!